Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Modders του Elden Ring πρόσθεσαν τον Darth Vader στο παιχνίδι (video)

Ο Darth Vader μπορεί να είναι παντοδύναμος σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά, αλλά τι ελπίδες έχει στις Lands Between; Χάρη σε modders του Elden Ring, τώρα μπορείτε να το ανακαλύψετε, με ένα νέο mod που επιτρέπει στον Tarnished σας να μετατραπεί στον Darth Vader.

Συγκεκριμένα, οι modders drs32 και XeIerate δούλεψαν μαζί για να φέρουν τον Sith Lord στον κόσμο του Elden Ring. Το τελικό αποτέλεσμα ενθουσιάζει. Η μαύρη στολή του Vader, η κάπα και το κράνος του έχουν αναδημιουργηθεί πολύ πιστά.


Φυσικά, δεν θα γινόταν να μην υπάρχει lightsaber mod για να συνοδέψει τον Darth Vader στο ταξίδι του να γίνει από Sith Lord Elden Lord. Το mod δημιουργήθηκε και αυτό από τον XeIrate και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το γνωστό όπλο του σύμπαντος του Star Wars για να τεμαχίσετε τους εχθρούς σας στο Elden Ring.

O YouTuber lolmetwice συνδύασε τα δύο mods για να πολεμήσει τον Godrick, το πρώτο μεγάλο boss του παιχνιδιού. Όπως ξέρετε, ο Godrick δεν είναι εύκολος στην αρχή, αλλά γνώρισε την ήττα του από τον Darth Vader, καθώς όπως είναι επίσης γνωστό, the force is strong with him.

Tα mods του XeIrate δεν τελειώνουν εδώ όμως. Ο modder δημιούργησε και ένα double-bladed lightsaber, διαθέσιμο σε 6 χρώματα το οποίο αντικαθιστά το Godskin Peeler twinblade του Elden Ring. Ο ίδιος εργάζεται σε ένα skin του Darth Maul, το οποίο σκοπεύει να κυκλοφορήσει σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    From Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*