Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μόρτης έβαλε αγγελία για σπάνια κόπια του Zelda στα 15 χιλιάρικα και εν τέλει «τσίμπησε» 288!

*
Κάποιος πιτσιρικάς βρέθηκε με μια πολύ σπάνια κόπια του The Legend of Zelda από το NES στα χέρια του και την έβαλε σε αγγελία με στόχο να πάρει κοντά στα 15 χιλιάρικα. Ωστόσο, κάποιος φαίνεται να του σφύριξε τι θησαυρό έχει στα χέρια του και έφτιαξε νέα δημοπρασία, καταφέρνοντας να αποσπάσει τελικά 288 χήνες.

Ο νεαρός αναφέρει πως ήλπιζε να πάρει 15-20 χιλιάδες δολάρια από το σφραγισμένο αντίτυπο στο eBay και αν τέλει κατέληξε με σχεδόν 300, μέσω δημοπρασίας σε άλλη πλατφόρμα. Αυτή δεν είναι πάντως η πιο ψηλή τιμή που έχει δοθεί για videogame.


Σε προηγούμενη δημοπρασία του οίκου Heritage, σφραγισμένο αντίτυπο του The Legend of Zelda πουλήθηκε έναντι 870 χιλιάδων δολαρίων, ενώ το απόλυτο ρεκόρ ήταν τα 2 εκατομμύρια δολάρια για ένα σφραγισμένο αντίτυπο του Super Mario Bros. στο NES.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*