Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μπέρδεμα με leaker που "φωτογράφιζε" τον Cillian Murphy ως κακό στο Far Cry 7

*
Leaker μας τα μπέρδεψε σχετικά με το αν ο πρωταγωνιστής της βραβευμένης ταινίας Oppenheimer, Cillian Murphy είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών του Far Cry 7. Η πληροφορία εμφανίστηκε αρχικά από τον leaker j0nathan, που έχει στο παρελθόν διαρρεύσει πληροφορίες για το Assassin's Creed Mirage. Έτσι λοιπόν, θεωρήσαμε ότι ο Cillian Murphy πιθανό να ακολουθήσει τα βήματα του Michael Mando (Better Call Saul) και του Giancarlo Esposito (Breaking Bad), υποδυόμενος τον κακό στο επόμενο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς video games της Ubisoft.

Μέσω μιας ανάρτησης στο X, o j0nathan κοινοποίησε μια φωτογραφία του Murphy, έναν δυναμίτη με αντίστροφη μέτρηση 72 ωρών, ένα καβούρι και τον αριθμό 7. Τις συνόδευσε με τη λεζάντα, "Αν δεν αλλάξει κάτι ως τότε".




Τον Σεπτέβριο του 2023, φήμες ανάφεραν ότι το Far Cry 7, με κωδική ονομασία Project Blackbird, θα έχει μη γραμμικό σενάριο, που θα περιστρέφεται γύρω από την απαγωγή της οικογένειας του πρωταγωνιστή και το campaign θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 72 ώρες, που θα αντιστοιχούν σε 24 ώρες πραγματικού χρόνου. Με το ιστορικό του j0nathan σε διαρροές για τίτλους της Ubisoft, όχι παράλογα, κάποιο έσπευσαν να αντιστοιχίσουν τις "πληροφορίες" με τον Far Cry 7.

Όπως φαίνεται, πάντως, ο ίδιος leaker τα πήρε πίσω όλα και μετά από κάποιες ώρες σημείωσε πως η ανάρτησή του δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα δούμε τον Murphy στο Far Cry 7.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*