Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μπορείτε να αποκτήσετε πλέον το χρυσό Nintendo Wii της Βασίλισσας Ελισάβετ (video)

To χρυσό Nintendo Wii της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι διαθέσιμο προς πώληση σε ενδιαφερόμενους στην προνομιακή τιμή των $3000. Το 2009, η THQ παρέδωσε ένα χρυσό Nintendo Wii 24ων καρατίων στη Βασίλισσα Ελισάβετ τη δεύτερη. Η κίνηση αυτή έγινε για να διαφημιστεί ο τότε νέος τίτλος τους, το Big Family Games, ο οποίος αδιαμφισβήτητα ήταν αντιγραφή του Wii Sports. Η ομάδα ανάπτυξης, People Make Games, ανακάλυψε αργότερα ότι η Βασίλισσα δεν έλαβε ποτέ την κονσόλα και πως πλέον έχει αλλάξει αρκετές φορές χέρια.

Την αγγελία πώλησης της παλιάς κονσόλας της Nintendo χειρίζεται το goldin, το οποίο ασχολείται με σπάνια αντικείμενα και οργανώνει δημοπρασίες για αυτά. Την στιγμή γραφής αυτού του άρθρου, η δημοπρασία για το χρυσό Wii βρίσκεται στα $3000 με πάνω από 13 προσφορές. Το goldin περιγράφει την κονσόλα ως "το απόλυτο συλλεκτικό Wii". Μάλιστα, μαζί με την κονσόλα έρχεται και ένα αντίγραφο του Big Family Games, σε περίπτωση που δεν θα έχετε τι να παίξετε όταν την αποκτήσετε.


Πριν μπείτε στην διαδικασία της δημοπρασίας, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως την τελευταία φορά που πωλήθηκε η ίδια χρυσή κονσόλα, έπιασε $300.000 στο eBay, οπότε είναι αμφίβολο πόση ώρα θα μείνει στα $3.000 που βρίσκεται τώρα. Μην αγχώνεστε, καθώς έχετε διορία δύο ακόμη εβδομάδων για να καταθέσετε την πρότασή σας.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, η Βασίλισσα δεν έλαβε ποτέ το χρυσό της Wii, προφανώς για λόγους ασφαλείας. Για την πλήρη ακρίβεια, δεν μπήκε καν στο παλάτι, αντιθέτως επέστρεψε στα γραφεία της THQ. Η THQ χρεοκόπησε το 2012 (αργότερα επανήλθε) και η τοποθεσία της χρυσής κονσόλας ήταν μυστήριο για κάποια χρόνια. Η ομάδα ανάπτυξης People Make Games βοήθησε με το παρακάτω video στην επίλυση αυτού του μυστηρίου. Αν θέλετε να χάσετε 12 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα από την ζωή σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*