Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μύστης «έφαγε» 3 χρόνια για να σώσει κάθε στιγμή ενός Final Fantasy game πριν αυτό εξαφανιστεί

*
Ένας τρομερός fan του Final Fantasy κατάφερε να σώσει για πάντα τις στιγμές ενός αγαπημένου του game, πριν αυτό εξαφανιστεί για πάντα. Ο λόγος για το Dissidia Final Fantasy Opera Omnia, ένα mobile game της Square Enix που κυκλοφόρησε για κινητά. Εμφανίστηκε στην αγορά των ΗΠΑ το 2018 και έφερε πάνω από 170 χαρακτήρες από τα 30 χρόνια της σειράς. Ωστόσο, το παιχνίδι είχε ανακοινωθεί πως θα σταματήσει να λειτουργεί στις 29 Φεβρουαρίου 2024 και κάποιος αποφάσισε να το παίξει από την αρχή και να σώσει κάθε στιγμή του!



Ο ίδιος σημείωσε πως ξεκίνησε τη δουλειά αυτή στις 6 Ιουνίου του 2021 για να κάνει εγγραφή και rendering κάθε cutscene από το game και να το ανεβάσει στο YouTube, παίζοντας όλο τον τίτλο και καταγράφοντας όλες τις στιγμές.

Η δουλειά αυτή έφτασε τις 100 ώρες video και τα 2 terabytes υλικού που συγκεντρώθηκαν σε περίπου 3 χρόνια. Δικαιολόγησε αυτήν του την ενέργεια λέγοντας ότι ήταν το game που τον κέρδισε και προσέφερε αρκετά «βαθύ» gameplay.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*