Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ναι μεν, αλλά από την Team Ninja για τα reboot των Ninja Gaiden και Dead or Alive

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της κορεάτικης ιστοσελίδας ‘Ruliweb’, ο Fumihiko Yasuda έχει επιβεβαιώσει σε ένα panel της G-Star Conference πως σκοπεύει να αναβιώσει το Ninja Gaiden και το Dead or Alive. O Yasuda παρέλειψε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ δήλωσε πως δεν μπορεί να μας πει κάτι ακόμη. Ελπίζει να μπορεί να μοιραστεί περισσότερα νέα «όσο το δυνατόν συντομότερα».

Το αισιόδοξο είναι πως στην παρουσίαση του εν λόγω panel έδειξε και ένα slide με ένα screenshot και από τα δύο franchise με τίτλο «Το μέλλον της Team Ninja – Η αναβίωση δημοφιλών σειρών».


Ο Tomonobu Itagaki, Ιάπωνας σχεδιαστής γνωστός για την δημιουργία των Dead or Alive και τα reboot των Ninja Gaiden, αποχώρησε από την Tecmo το 2008 και ανακοίνωσε το νέο του στούντιο, Apex Game Studios, το καλοκαίρι του 2022. Στην παρούσα φάση εργάζεται σε ένα MMORPG με το οποίο ενσωματώνει NFTs για PC και κινητά το οποίο θα ονομάζεται «Warrior».

Πάντως από πλευράς της, η Team Ninja δηλώνει πως ναι μεν έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με τους fans όσον αφορά την επιστροφή των δημοφιλών σειρών, όμως προς το παρόν δεν έχει να πει κάτι επί του θέματος. Ακόμα, θεωρεί πως τόσο το Ninja Gaiden, όσο και το Dead or Alive είναι τόσο σημαντικά, που είναι απόλυτα λογικό να αναφέρονται σε κάθε συζήτηση που την αφορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*