Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NCSOFT αποκάλυψε το MMO Project LLL (video)

Η NCSOFT δημοσίευσε το πρώτο gameplay trailer και developer diary για το επερχόμενο Project LLL. Πρόκειται για ένα open-world ΜΜΟ third-person shooter που βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης για κονσόλες και PC και αναμένεται να λανσαριστεί εντός του 2024.

"Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο είδος, που θα είναι εντελώς διαφορετικό τα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια looter shooter ή battle royale", δήλωσε ο επικεφαλής του project Seeder Jaehyun Bae. "Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια νέα αγορά που θα είναι αποκλειστικότητα της NC με ένα νέο IP που ενσωματώνει τις λέξεις-κλειδιά "shooter", "MMO" και "open world". Αναπτύσσουμε έναν τίτλο που συνδυάζει διαφορετικά στυλ gameplay και στοιχεία από τα προηγούμενα παιχνίδια της NC και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μια κλεφτή ματιά με την κοινότητά μας".


Σύμφωνα με τον Bae, το Project LLL θα προσφέρει έναν "τεράστιο ανοιχτό κόσμο στον οποίο περισσότερα από 30 χιλιόμετρα χερσαίας έκτασης συνδέονται τέλεια σε ένα ενιαίο περιβάλλον". Η ανάπτυξη βασίζεται στην Unreal Engine 5.

"Το LLL είναι ένα παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας, αλλά μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως ένα παιχνίδι που εμπίπτει σε ένα υποείδος της εναλλακτικής ιστορίας", εξήγησε ο Bae. "Διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που ξεκίνησε με την ιδέα ότι η ιστορία που γνωρίζουμε προχώρησε διαφορετικά λόγω ενός συγκεκριμένου γεγονότος στο παρελθόν. Στο LLL, μια κατεστραμμένη Σεούλ, η Βυζαντινή Αυτοκρατορία του 10ου αιώνα και ο 23ος αιώνας συνδυάζονται όλα μαζί στον ίδιο μύθο".

Ο Bae ανέφερε τα μυθιστορήματα Founation, Dune και τα έργα του Philip K. Dick ως έμπνευση για το σενάριο του παιχνιδιού και τα Blade Runner, Total Recall και The Man in the High Castle ως πηγές έμπνευσης για θέματα τεχνολογίας, ανθρώπινης δικαιοσύνης και εναλλακτικής ιστορίας.

Όσον αφορά τους χαρακτήρες, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια της NCSOFT, το Project LLL θα έχει προκαθορισμένους χαρακτήρες, ο καθένας με ένα μοναδικό όνομα, ιστορία και κίνητρα.

Στην ιστοσελίδα NCSOFT.com μπορείτε να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη του Bae.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*