Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα απόρριψη για την αγωγή των gamers εναντίον της Microsoft

*
Αμερικανικό διαστήριο αποφάσισε υπέρ της Microsoft, σχετικά με μια αγωγή από ομάδα παικτών που προσπαθεί να εμποδίσει την προτεινόμενη εξαγορά της Activision Blizzard. Ρεπορτάζ του Reuters αναφέρει ότι η περιφερειακή δικαστής των ΗΠΑ Jacqueline Scott Corley, του ομοσπονδιακού δικαστηρίου του San Francisco, αρνήθηκε στην ομάδα την έκδοση προκαταρκτικής διαταγής κατά της συμφωνίας των 68,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο δικαστής είπε ότι οι ενάγοντες απέτυχαν να αποδείξουν ότι θα υποστούν "ανεπανόρθωτη βλάβη" εάν ολοκληρωθεί η συγχώνευση και δεν πείστηκε από το επιχείρημά τους ότι η Microsoft θα περιόριζε την πρόσβασή τους σε τίτλους όπως το Call of Duty. Η Corley είπε επίσης ότι "δεν είναι πιθανό" η Microsoft να κάνει το Call of Duty αποκλειστικό στη δική της πλατφόρμα, εάν η εξαγορά ολοκληρωθεί και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι θα εμπόδιζε τους τρέχοντες τίτλους της σειράς να είναι λειτουργικοί.


"Την ημέρα μετά τη συγχώνευση όλοι θα μπορούν να παίξουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που έπαιζαν με τους φίλους τους πριν από τη συγχώνευση", σημειώνεται στην απόφαση.

Η μήνυση κατατέθηκε αρχικά τον Δεκέμβριο και απορρίφθηκε από την Corley τον Μάρτιο επειδή "στερούνταν επιχειρημάτων". Στους ενάγοντες δόθηκε προθεσμία 20 ημερών για να επανεξετάσουν την αγωγή τους και να την καταθέσουν, κάτι που έπραξαν τον Απρίλιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*