Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα διάσταση στον ήχο προσφέρει το PlayStation με τα ασύρματα Pulse Elite και Pulse Explore (video)

Το Pulse Elite και το Pulse Explore είναι τo πιο πρόσφατα ασύρματo headset και ασύρματα earbuds του PlayStation, φέρνοντας την απόδοση στην ηχητική εμπειρία κατά το gaming σε νέο επίπεδο.



Το Pulse Elite είναι το νέο ασύρματο headset που προσφέρει ήχο χωρίς απώλειες και διαθέτει πτυσσόμενο μικρόφωνο και ακύρωση θορύβου με υποβοήθηση από τεχνητή νοημοσύνη, ικανή να φιλτράρει τους ήχους στο παρασκήνιο. Ένα charging hanger περιλαμβάνεται με το προϊόν για μια βολική επιλογή φόρτισης και αποθήκευσης.

Το Pulse Explore είναι το πρώτο σετ ασύρματων earbuds του PlayStation και παρέχει μια κορυφαία φορητή εμπειρία ήχου με διπλά μικρόφωνα και βελτιωμένη ακύρωση θορύβου με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης, ικανή να φιλτράρει τους ήχους στο παρασκήνιο. Προσφέρει επίσης ήχο χωρίς απώλειες και συνοδεύεται από θήκη φόρτισης.



Το Pulse Elite και το Pulse Explore θα είναι οι πρώτες συσκευές ήχου του PlayStation που θα χρησιμοποιούν ειδικά σχεδιασμένους επίπεδους μαγνητικούς drivers για μια εμπειρία ακρόασης σε επίπεδο ηχοφίλου που συνήθως συναντάμε σε κορυφαία ακουστικά για επαγγελματίες μηχανικούς ήχου.



Τα Pulse Elite θα κοστίζουν €149,99 και τα Pulse Explore €219,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*