Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα δυναμική αποκτούν τα game hints στο PS5 με το Community Game Help

*
H Sony ετοιμάζεται να προσθέσει ένα Community Game Help feature στο PS5 αργότερα, εντός του τρέχοντος έτους, μέσω του οποίου οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν αυτομάτως clips, για να βοηθήσουν άλλους παίκτες. Ολοκληρώνοντας μια δραστηριότητα σε κάποιον τίτλο που υποστηρίζει τη λειτουργία αυτή, θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργείτε ένα game clip. Στη συνέχεια, εφόσον εγκριθεί από έναν moderator θα δημοσιεύεται ως Game Help hint που θα είναι προσβάσιμο προς παρακολούθηση από παίκτες του PlayStation, οι οποίοι θα έχουν το δικαίωμα να το αξιολογήσουν. Ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι, συνδρομή στο PlayStation Plus. Το Community Game Help θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για game developers που επιθυμούν να βοηθήσουν το κοινό σε δύσκολα τμήματα των παιχνιδιών τους.

 "PS5 UI screenshot showing Community Game Help for Granblue Fantasy: Relink"


Με τον τρόπο αυτό πολύ πιθανό να απαλλαγείτε από αναζητήσεις στο YouTube για πληροφορίες όσον αφορά την απόκτηση τροπαίων ή την εύρεση σημαντικών αντικεμένων. Η νέα λειτουργία θα αποτελέσει κομμάτι του υπαρχοντος Game Help και στα clips δεν θα περιλαμβάνεται ήχος από web cams, μικρόφωνα ή party chat.



Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό post του PlayStation Blog
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*