Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ένδειξη για προσθήκη τροπαίων του PlayStation σε παιχνίδια της Sony για PC

*
Η Sony Interactive Entertainment ίσως ετοιμάζεται να προσθέσει υποστήριξη για τρόπαια του PlayStation στα παιχνίδια που κυκλοφορεί για PC. Η πληροφορία προέρχεται από την ιστοσελίδα TrueTrophies, που αναζητά λίστες με τρόπαια απευθείας στο PlayStation Network. Αναφέρεται λοιπόν ότι πρόσφατα εντόπισε μια τέτοια λίστα, με μια επιπλέον πλατφόρμα που ονομάζεται “PSPC.” Σημειώνεται ότι η λίστα αυτή δεν αφορά συγκεκριμένο παιχνίδι και δείχνει να αποτελεί μέρος δοκιμής.

Υποστηρίζεται ότι ο όρος “PSPC” έχει να κάνει με μια πλατφόρμα διαφορετική από το PS5, μπορεί όμως και να υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους.


Τα παραπάνω έρχονταιι μετά την προσθήκη υποστήριξης για το PSN στο Marvel’s Spider-Man Remastered για PC το περασμένο έτος. Ναι μεν στο παιχνίδι δεν υπάρχει υποστήριξη για τρόπαια, πρόσφέρει όμως διάφορες ανταμοιβές σε όσους συνδέσουν τους λογαριασμούς τους στο Steam και στο PSN 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*