Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα καταχώρηση εμπορικού σήματος για horror τίτλο των Suda51 και Swery65

*
Οι Goichi Suda, δημιουργός του No More Heroes, και Hidetaka Suehiro, δημιουργός του Deadly Premonition, καταχώρησαν νέο εμπορικό σήμα για τον επερχόμενο horror τίτλο τους. To 2019, οι δυο τους είχαν ανακοινώσει την συνεργασία τους για ένα παιχνίδι το οποίο θα λεγόταν"«Hotel Barcelona".

O Suda δήλωσε το 2021 πως τα σχέδιά τους δεν έχουν αλλάξει, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τις τελευταίες καταχωρήσεις που εντοπίστηκαν.

Συγκεκριμένα, το studio White Owls που ανήκει στον Suehiro, έκανε αίτηση για εμπορικό σήμα με όνομα “Hotel Barcelona” και “Death Game Hotel” στις 25 Μαρτίου 2022. Και οι δύο αιτήσεις είναι σήμερα ενεργές.


Στις 27 Οκτωβρίου, καταχωρήθηκαν αιτήσεις για διεθνή χρήση των εμπορικών σημάτων. Οι αιτήσεις αυτές βρίσκονται ακόμη υπό επεξεργασία.

Οι Suda και Suehiro, σε συζητήσεις που έκαναν για τον τίτλο τους το 2019 δήλωσαν πως ο τίτλος θα έχει πιθανότατα πολλαπλά timelines, μυστήριο θάνατο και «100% κακό πρωταγωνιστή». Το project τους το εμπνεύστηκαν από την σειρά Siren του – πλέον κλειστού – Japan Studio.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*