Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα κλειστή beta για το Skull and Bones ανακοίνωσε η Ubisoft (video)

Ακόμα μία κλειστή beta για το Skull and Bones ανακοίνωσε η Ubisoft. Θα τρέξει από τις 25 Αυγούστου ώρα 05:00 πμ έως τις 28 του ίδιου μήνα και θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω του Ubisoft Connect για όσους λάβουν πρόσκληση.

Το beta test σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το κόκκινο νησί και την ακτή της Αφρικής, όπου θα βρείτε το άντρο των πειρατών της Sainte Anne, το οποίο "κυβερνάται από τον John Scurlock, τον τοπικό Kingpin". Εδώ θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε με άλλους παίκτες και NPCs, να αναβαθμίσετε τα όπλα, τα πλοία και τον εξοπλισμό σας, καθώς και να αποκτήσετε πρόσβαση στα λάφυρά στο αμπάρι σας.


Οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο για να ανακαλύψουν "κρυφές περιοχές όπου μπορούν να δέσουν τη άγκυρά τους για να προμηθευτούν πυρομαχικά ή να αλληλεπιδράσουν με πωλητές για να εκπληρώσουν συμβόλαια ή να αγοράσουν σπάνια αντικείμενα", αλλά θα πρέπει να φροντίσουν να το κάνουν με τακτική- αν ξεφύγουν απο την πορεία τους, το πλήρωμα θα στασιάσει".

"Καθώς προχωράτε στον κόσμο του Skull and Bones, ο πιο άμεσος δρόμος για την πρόοδο θα είναι τα συμβόλαια του main campaign", εξηγεί η Ubisoft. "Αυτά τα συμβόλαι θα λειτουργήσουν ως οδηγός καθώς χτίζετε τη φήμη σας και ανακαλύπτετε περισσότερα για τον κόσμο. Σας ενθαρρύνουμε ιδιαίτερα να ξεφύγετε από την πεπατημένη και να σφυρηλατήσετε την πειρατική σας περιπέτεια!".

Στην έκδοση beta, θα μπορείτε να παίξετε και να βιώσετε τα main campaign contracts μέχρι την αποστολή "Exterminate the Rat", αλλά η ομάδα ανάπτυξης δεν αναφέρει πόσα συμβόλαια θα είναι συνολικά διαθέσιμα. Θα μπορείτε επίσης να ανεβάσετε το επίπεδό σας στο Buccaneer Infamy Tier, μετά από το οποίο θα βρείτε μερικές συναρπαστικές ανταμοιβές στο γραμματοκιβώτιό σας στο παιχνίδι.

Διατίθενται επίσης side missions, επαναλαμβανόμενα συμβόλαια, συμβόλαια για λάφυρα και world events.

Είναι ενδιαφέρον ότι η beta δεν είναι υπό NDA, επομένως οι συμμετέχοντες μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά για τις περιπέτειές τους καθώς και να πραγματοποιήσουν live streamings. Έτσι, αν όλα αυτά σας εξιτάρουν, κάντε αίτηση για το Insider Program της Ubisoft, "μια συνεχή πρωτοβουλία δοκιμών σε πραγματικό χρόνο, όπου επιλεγμένοι παίκτες παίζουν διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού σε πραγματικές συνθήκες".

Εάν επιλεγείτε να συμμετάσχετε στο Skull and Bones Closed Beta, θα λάβετε μια πρόσκληση και θα έχετε τη δυνατότητα να προσκαλέσετε έως και δύο φίλους να παίξουν μαζί σας. Οι προσκεκλημένοι φίλοι θα πρέπει επίσης να έχουν ενεργό λογαριασμό στο Ubisoft Connect.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Singapore

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*