Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα μέτρα από τη Nintendo ενάντια στην online κοινοποίηση περιεχομένου της από τρίτους

*
Πολύ σύντομα η Nintendo ίσως προχωρήσει σε DMCA takedowns για videos ή περιεχόμενο που αφορά τροποποιημένα παιχνίδια ή διαρροές που προέρχονται από datamining. Τα παραπάνω σύμφωνα με τις νέες οδηγίες περιεχομένου που δημοσίευσε η εταιρεία, οι οποίες άλλαξαν σημαντικά για πρώτη φορά από το 2018. Στο παρελθόν η Nintendo έχει υπάρξει πολύ αυστηρή όσον αφορά την κοινοποίηση online περιεχομένου που αφορά τα παιχνίδια της, όπως soundtracks. Όμως τα νέα guidelines δείχνουν ότι η ιαπωνική εταιρεία είναι απόλυτα έτοιμη για πιο δραστικά μέτρα.

Στο εξής στο στόχαστρο της Nintendo θα μπούνε “videos, εικόνες, ηχητικά αποσπάσματα κλπ, τα οποία δεν είναι δυνατό να χρησμιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του gameplay, τα οποία έχουν ανακτηθεί μέσω game software ή data mining ή άλλες μεθόδους". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*