Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ονομασία φαίνεται να αποκτά το The Day Before

*
Η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το επερχόμενο zombie MMO The Day Before φαίνεται πως καταχώρησε νέο trademark για κάτι που ονομάζεται Dayworld, γεγονός που μπορεί να σημαίνει αλλαγή του ονόματος του παιχνιδιού.

Το νέο trademark, που ανακαλύφθηκε από το WellPlayed, καλύπτει ένα εύρος κατηγοριών όπως: "downloadable game software, computer game software downloadable from a global computer network, downloadable computer game software for use on mobile devices" και πολλά άλλα.

Θυμίζουμε πως το The Day Before θα κυκλοφορούσε για PC το Μάρτιο, ωστόσο μια σείρα από παράξενα γεγονότα καθυστέρησαν την κυκλοφορία του. Ένα από αυτά ήταν πως η Fntastic, η ομάδα ανάπτυξης, δεν κατάφερε να καταχωρήσει τα δικαιώματα του ονόματος, καθώς ήταν υπό διεκδίκηση από μια εταιρία με εφαρμογή ημερολόγιου.

Το The Day Before αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC στις 10 Νοεμβρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*