Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πατέντα της Sony επιτρέπει την επανάληψη σημείων του παιχνιδιού

*
Η Sony κατάθεσε μια νέα πατέντα, που θα επιτρέπει στους παίκτες να επιστρέφουν σε συγκεκριμένο σημείο ενός παιχνιδιού. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να τροποποιούν μια απόφαση, να αναβιώνουν μια επική στιγμή και να σκέφτονται ξανά το επόμενο βήμα τους, δίχως να επαναλαμβάνουν ολόκληρο το παιχνίδι. Η περιγραφή της πατέντας αναφέρει τα εξής:

Παρέχεται σύστημα και μέθοδος εκκίνησης του gameplay από περιεχόμενο streaming. Πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο ενδέχεται να αποθηκευτούν στη μνήμη. Αυτό το περιεχόμενο μπορεί να έχει τουλάχιστον ένα ή περισσότερα σημεία ενεργοποίησης και κάθε σημείο ενεργοποίησης μπορεί να συσχετίζεται με ένα σύνολο δεδομένων παιχνιδιού ειδικά για μια σκηνή παιχνιδιού μέσα σε έναν διαδραστικό τίτλο. Το περιεχόμενο μπορεί να μεταδοθεί σε μια συσκευή του χρήστη μέσω ενός δικτύου επικοινωνίας. Μια επιλογή ενός από τα τουλάχιστον ένα ή περισσότερα σημεία ενεργοποίησης μπορεί να ληφθεί μέσω του δικτύου επικοινωνίας από τη συσκευή χρήστη. Η αναγνώριση του συνόλου των δεδομένων παιχνιδιού που σχετίζονται με το επιλεγμένο σημείο ενεργοποίησης μπορεί να προσδιοριστεί και ο διαδραστικός τίτλος μπορεί να εκκινηθεί από τη συσκευή χρήστη με βάση το αναγνωρισμένο σύνολο των δεδομένων παιχνιδιού που σχετίζεται με το επιλεγμένο σημείο ενεργοποίησης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*