Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πλάνα από το fan remake του The Legend of Zelda: Ocarina of Time (video)

O CryZENx, δημιουργός του The Legend of Zelda: Ocarina of Time fan remake σε Unreal Engine 5, μοιράστηκε ένα video στο οποίο δείχνει το Hyrule Field και μερικές βελτιώσεις του νέου build του παιχνιδιού.

Ο δημιουργός εργάστηκε σκληρά τον τελευταίο μήνα για να βελτιώσει το project του. Πλέον έχουν προστεθεί διάφορες μεταβλητές και fixes και προστέθηκε το inventory, το οποίο πλέον είναι πλήρως λειτουργικό. Επιπλέον, έχουν εφαρμοστεί νέα physics στο νερό όταν το χτυπάτε με το σπαθί σας.


Η νέα έκδοση σε Unreal Engine 5 έγινε διαθέσιμη μόνο στους followers του δημιουργού στο Patreon. Ο χρήστης διαθέτει δωρεάν την έκδοση του τίτλου σε Unreal Engine 4 μέσω του Discord του. Ο CryZENx ανακοίνωσε πως σκοπεύει να εκδόσει την νέα έκδοση στο κοινό μόλις είναι πλήρως ολοκληρωμένη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*