Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα, πολύμηνη καθυστέρηση για το Sons of the Forest (trailer)

H Endnight Games ανακοίνωσε μία ακόμα, τελευταία όπως υποστηρίζει, καθυστέρηση για την κυκλοφορία του Sons of the Forest. Πλέον, το horror-survival game είναι προγραμματισμένο να λανσαριστεί στις 23 Φεβρουαρίου 2023.

Το Sons of the Forest είναι η συνέχεια του The Forest. Το τελευταίο αποτελεί έναν συνδυασμό των μηνανισμών scavenging και crafting των survival games με το στοιχείο του τρόμου. Το σενάριο θέλει τον πρωταγωνιστή, Eric Leblanc να βρίσκεται σε ένα δάσος γεμάτο καννίβαλους, αναζητώντας τον γιό του, μετά από τη συντριβή του αεροπλάνου που τους μετέφερε.


Στο Sons of the Forest, οι παίκτες θα αναζητήσουν έναν δισεκατομμυριούχο, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί σε ένα απομακρυσμένο νησί. Αρχικά, επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2022, μετά η Endnight Games το μετέφερε για τον Οκτώβριο και τώρα για τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.

Παρακάτω, το πιο προσφατο trailer για την περίπτωση που δεν το έχετε παρακολουθήσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*