Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα projects του Sonic the Hedgehog έρχονται μέσα στο 2023

*
Ο Takashi Iizuka, επικεφαλής της Sonic Team, υπόσχεται εκπλήξεις για τους fans του Sonic the Hedgehog κατά τη διάρκεια του 2023. Το 2022 ήταν μια από τις σημαντικότερες χρονιές στην ιστορία του franchise, με μια κινηματογραφική παραγωγή (Sonic the Hedgehog 2), μια animated σειρά στο Netflix (Sonic Prime) και δύο videogames (Sonic Origins, Sonic Frontiers).

Σύμφωνα με τον Iizuka, η Sonic Team σκοπεύει να διατηρήσει τον Sonic στο προσκήνιο και το 2023, με περισσότερα projects που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.


Βέβαια, ήδη γνωρίζουμε πως θα υπάρξει αρκετό επιπλέον περιεχόμενο για το Sonic Frontiers, με τη διάθεση τριών δωρεάν DLCs. Το πρώτο από αυτά θα περιέχει το photo mode, το jukebox και περισσότερα challenge modes. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι το λανσάρισμα Lego sets, με θέμα τον κόσμο του Sonic the Hedgehog. Πρόσφατα υπήρξαν σχετικές καταχωρήσεις σε online καταστήματα, όμως ούτε η Sega, ούτε η Lego έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημο.

Ο πιο πρόσφατος τίτλος του franchise, Sonic Frontiers, κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*