Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα σειρά καλυμμάτων για το PS5 από τη Dbrand, που "τη λέει" ξανά στη Sony

*
H Dbrand ανακοίνωσε μια νέα σειρά καλυμάτων για το PS5, που αντλούν έμπνευση από τα επίσημα σχέδια της Sony με τον Spider-Man. Πρόσφατα η Sony ανακοίνωσε ένα limited edition bundle για το επερχόμενο Marvel's Spider-Man 2, που περιλαμβάνει ένα custom cover για το PS5. Το σχέδιό του είναι τέτοιο που παραπέμπει στη μάχη ανάμεσα στον Venom και στον Spider-Man και περιλαμβάνει ένα λευκό λογότυπο του ανθρώπου αράχνη στη γωνία. Η έκδοση της Dbrand ονομάζεται Arachnoplates και οπτικά δεν διαφέρει ιδιαίτερα από το προϊόν της Sony, μόνο που έχει περισσότερο ιστό και δεν υπάρχουν αράχνες.

Η περιγραφή που παρέχει η Dbrand έχει ως εξής και δεν την μεταφράζουμε για να μην χαθεί το οτιδήποτε από το νόημα:


"The [POPULAR VIDEO GAME CONSOLE] maker [MEGACORP] failed to produce enough stock of their [LICENSED VIDEO GAME] side panels." Τελείώνει με τη φράση, "thanks for dropping the ball, you [SERIES OF EXPLETIVES]".

Οι λέξεις PS5, Sony και Spider-Man ταιριάζουν στα πρώτα τρια κενά και το τελευταίο μπορείτε να το συμπληρώσετε ελεύθερα.



Άλλα post της Dbrand έχουν την περιγραφή: "με το μεγάλο κέρδος έρχεται και η μηδενική ευθύνη" και "θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την [Μεγαλο εταιρεία που της αρέσουν οι δίκες] και άλλη μια φορά μας έκανε πάσα τη μπάλα".

Δεν θέλει και πολλή σκέψη για να καταλάβει κανείς για ποιον χτυπάει η καμπάνα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*