Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα στοιχεία για τον κόσμο και το gameplay του Skull and Bones (video)

Η Ubisoft και η ομάδα ανάπτυξης, Ubisoft Singapore δημοσίευσαν ένα νέο σετ από trailers για το Skull and Bones. Σε αυτά παρουσιάζεται ο κόσμος του παιχνιδιού, πλάνα από το gameplay και επιπλέον υπάρχει σχολιασμός από μέλη της ομάδας ανάπτυξης.

To Skull and Bones θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2022, για Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 5, PC, Google Stadia και Amazon Luna. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στον Ινδικό Ωκεανό κατά τη διάρκεια της Χρυσής Εποχής της Πειρατείας, στα τέλη του 17ου αιώνα. Ξεκινώντας από παρίες που κανείς δεν τους δίνει σημασία, οι παίκτες θα πρέπει να κυνηγήσουν κάθε ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί, προκειμένου να αναδειχτούν σε κυρίαρχοι των θαλασσών.




Οι ναυμαχίες είναι το κυρίαρχο στοιχείο του gameplay και κρίσιμες για την επιβίωσή σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μέχρι 12 διαφορετικά σκαριά, με διαφορετική ταχύτητα, αντοχή και χωρητικότητα. Στη συνέχεια θα πρέπει να τα εξοπλίσετε με κανόνια, βαλίστρες και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για να γίνουν ο φόβος και τρόμος των αντιπάλων σας. Όλα αυτά μπορούν όχι μόνο να τροποποιούνται συνεχώς αλλά και να αναβαθμίζονται.

Δεν θα έχετε εξ' αρχής πρόσβαση και στα 12 πλοία. Αυτά ξεκλειδώνουν σταδιακά, όσο αποκτάτε Infamy. Υπάρχουν δέκα Infamy Tiers, τα οποία απαιτούν την ολοκλήρωση συμβολαίων από χοντρέμπορους, τοπικές φυλές και ηγέτες πειρατικών ομάδων. Κάθε tier παρέχει πρόσβαση σε όλο και περισσότερα αποθέματα και εργαλεία. Η επιιτυχία σας ως πειρατής θα εξαρτηθεί και από τα αποθέματα που θα συγκεντρώνετε σε κάθε περιοχή που επισκέπτεστε. Είναι ο μόνος τρόπος να αποκτάτε αναβαθμίσεις για το πλοίο, τα όπλα και τα εργαλεία με βάση τα blueprints που έχετε ξεκλειδώσει. Προσοχή όμως, κάθε πλοίο χωράει συγκεκριμένο φορτίο.



Μπορείτε να παίξετε Skull and Bones μόνοι είτε να συμμαχήσετε με άλλους δύο παίκτες ή να ενεργοποιήσετε τις μάχες PvP, όπου θα διαπιστωθεί ποιος είναι ο πλέον αδυσώπητος πειρατής. Το Skull and Bones είναι ένα live-service game και κάθε σεζόν του θα περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο, συμβόλαια και δοκιμασίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Singapore

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*