Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα Zelda Remasters ίσως κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο

*
Ο γνωστός δημοσογράφος του Venture Beat, Jeff Grubb υποσηρίζει ότι είναι πιθανό το Φθινόπωρο να κυκλοφορήσουν στο Nintendo Switch τα The Legend of Zelda: The Wind Waker HD και The Legend of Zelda: Twilight Princess HD.

Ο Grubb σημειώνει ότι από τη στιγμή που λανσαρίστηκε το Nintendo Switch υπάρχει ένα παιχνίδι Zelda κάθε χρόνο: Breath of the Wild (2017), Hyrule Warriors: Definitive Edition (2018), A Link to the Past (2019), Hyrule Warriors: Age of Calamity (2020) και Skyward Sword HD (2021). Με το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 να έχει μετακινηθεί για το 2023, τα ports των The Wind Waker HD και Twilight Princess HD φαντάζουν ως ιδανικές περιπτώσεις για να καλυφθεί το κενό.


Εμείς απλά περιμένουμε το επόμενο διάστημα, οπότε θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Neoptolemus
    • Αποκλείεται να βγει ζελντα λίγο πριν βγει το botw2. Δεν βάζουν τρικλοποδιές στον εαυτό τους. Επίσης αυτά τα δυο θα είναι remake στο remake σε συνεχόμενη κονσόλα και είναι απίθανο να βγουν ενώ, έχουν τόσα remakes στο περίμενε.

*