Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Necrophosis: Κυκλοφόρησε το teaser trailer για το νέο παιχνίδι της Dragonis Games

Οι δημιουργοί των επιτυχημένων Lovecraftian τίτλων, The Shore και Eresys, μόλις κυκλοφόρησαν ένα νέο teaser trailer για την επερχόμενη περιπέτεια τρόμου, το Necrophosis. Σε έναν κόσμο με πλάσματα από διαφορετικά και παράξενα σύμπαντα, ο πρωταγωνιστής καλείται να φέρεις εις πέρας μία μοναδική αποστολή: Να εξερευνήσει τις περιοχές αυτού του εφιαλτικού κόσμου, που αμφισβητεί τα όρια της πραγματικότητας και του τρόμου!

Κατασκευασμένο με την εκπληκτική λεπτομέρεια της Unreal Engine 5, το Necrophosis προσκαλεί τους παίκτες να παρακολουθήσουν το παρακάτω teaser trailer ώστε να πάρουν μία πρώτη γεύση σχετικά με το παιχνίδι!


Στο Necrophosis, οι παίκτες βαδίζουν σε αλλόκοτα και σουρεαλιστικά τοπία, με το καθένα να ξεχωρίζει χάρη στην μοναδική του αισθητική και το μοναδικό του σύνολο από απόκοσμους γρίφους και στοιχειωμένες οντότητες. Μάλιστα, η επιρροή της τέχνης του Zdzisław Beksiński προσθέτει μια άγρια ομορφιά στο περιβάλλον, απογειώνοντας την εμπειρία του παιχνιδιού!

Αντλώντας έμπνευση από παιχνίδια όπως το Scorn, το Necrophosis προσφέρει ένα μείγμα μοναδικής αφήγησης και φανταστικά λεπτομερών γραφικών, κάνοντας κάθε τοποθεσία ένα σκοτεινό ταξίδι με τη δική του τρομακτική ιστορία και μυστηριώδεις χαρακτήρες!

Καθώς η ανάπτυξη του παιχνιδιού συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, η προσμονή για το στοιχειωμένο ταξίδι αυξάνεται όλο και περισσότερο. Η Dragonis Games υπόσχεται σύντομα την κυκλοφορία μιας σύντομης έκδοσης demo, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να ζήσουν μία μικρή δόση από τον τρομακτικό κόσμο του Necrophosis μέσω του teaser trailer που παρουσίασε μερικά στοιχεία του gameplay.

Προετοιμαστείτε για μια καθηλωτική εμπειρία που υπόσχεται να γοητεύσει τους λάτρεις του τρόμου και τους λύτες γρίφων!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*