Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Need for Speed Unbound: Δεύτερος έτος υποστήριξης με περιεχόμενο από την ιστορία του NFS

*
Η Criterion Games πρόσφερε μια ευχάριστη έκπληξη στους fans, ανακοινώνοντας έναν ακόμα χρόνο υποστήριξης με περιεχόμενο για το Need for Speed Unbound, κατά ένα μέρος λόγω των εορτασμών για τα 30 χρόνια της σειράς. Η εταιρεία σκοπεύει να κάνει το πρώτο βήμα για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία NFS μέσω ενός και μόνο παιχνιδιού. Το νέο περιεχόμενο περιλαμβάνει το Head to Head (Φεβρουάριος - Απρίλιος), το Drift & Drag (Μάιος - Ιούλιος, εμπνευσμένο από το NFS Underground) το Cops vs. Racers (Αύγουστος - Οκτώβριος, εμπνευσμένο από το NFS: Hot Pursuit) και για το την περίοδο Οκτώβριος - Δεκέμβριος θα ακολουθήσει κάτι το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό.

Κάθε ένα από τα τμήματα του νέου περιεχομένου θα περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα κύριο game mode και/ ή λειτουργία για το Need for Speed Unbound, δύο αυτοκίνητα με πλήρη ελευθερία για τη διαμόρφωσή τους και πολλαπλά bodykits. Ξεκινώντας με το Volume 6, η ομάδα ανάπτυξης θα προσθέσει επίσης ένα premium track στο Speed Pass. Το τελευταίο θα προσφέρει πρόσβαση σε ένα από τα περιζήτητα νέα αυτοκίνητα και ξεκλειδώνει τη δυνατότητα για όλο το περιεχόμενό του που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για customization. Ακόμα, υπάρχουν custom versions του αυτοκινήτου.


Επίσης, οι παίκτες του Need for Speed Unbound θα πρέπει να περιμένουν νέα Events, Freedrive updates, Weekly PvP Playlists, Progression Updates, Challenges, bug fixes και βελτιώσεις που θα αναβαθμίσουν τη συνολική τους εμπειρία, με βάση το feedback της κοινότητας των παικτών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Criterion Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*