Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες αναφορές σχετικά με τα αποκαλυπτήρια του Nintendo Switch 2

*
Ένα από τα πράγματα που απασχολούν την κοινότητα των gamers είναι το πότε θα αποκαλυφθεί ο διάδοχος του Nintendo Switch. Πριν μερικές ημέρες υπήρξαν αναφορές ότι το λανσάρισμά του θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2025 και όχι στα τέλη του 2024, όπως οι περισσότεροι πιθανολογούσαν. Οι φήμες του insider PH Brazil σχετικά με τη "μεταφορά" του ορίζοντα κυκλοφορίας υποστηρίχθηκαν από μέσα όπως το Bloomberg και το Video Games Chronicle. Τώρα, ο ίδιος λέει πως η επόμενη κονσόλα της Nintendo θα αποκαλυφθεί τον Ιούνιου, την περίοδο που σε άλλες εποχές θα συνέπιπτε με την Ε3. Ήδη η Nintendo έχει ανακοινώσει ότι τον Μάιο θα μάθουμε περισσότερα για τα μελλοντικά της σχέδια, οπότε γιατί όχι, ο Ιούνιος είναι μιας εξαιρετική περίοδος προκειμένου να μας προετοιμάσει για το επόμενο hardware της.

Από εκεί και πέρα, ο PH Brazil υποστηρίζει ότι τον Μάρτιο θα έχουμε ένα Indie World Showcase από την ιαπωνική εταιρεία και τον Απρίλιο ένα παραδοσιακό Nintendo Direct. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*