Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες διαρροές για την ανάπτυξη του Skate 4

*
Νέες διαρροές έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την ανάπτυξη του επερχόμενου Skate 4 όπως παρουσίασε χρήστης του Reddit.

Ο χρήστης του Reddit, με την ονομασία MYNAMEISHENDRIK παρουσίασε αρκετές πληροφορίες από playtest του Skate 4 που βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης. Σύμφωνα με τον MYNAMEISHENDRIK το playtest διαδραματίζεται σε ένα test map με την ονομασία “Fun City” που αφορά ένα μικρό μέρος από τον συνολικό χάρτη. Το “Fun City” συγκεκριμένα ήταν και το map που είχε διαρρεύσει τους προηγούμενους μήνες. Ο χάρτης αν και μη ολοκληρωμένος για την ώρα, αναπτύσσετε με την μηχανή γραφικών Frostbite, ενώ περιλαμβάνει νέες και παλιές περιοχές από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Το Skate 4, όπως αναφέρεται θα διαθέτει στάσεις λεωφορείων που θα λειτουργούν ως fast travel points. Παράλληλα, αρκετές αλλαγές έχουν γίνει στον χειρισμό του παιχνιδιού, αλλά και στο character customization δίνοντας μεγαλύτερο εύρος στον σχεδιασμό του χαρακτήρα. Το character creation επεκτείνεται με την χρήση από crafting materials και blueprints για να δημιουργήσουμε δικά μας αντικείμενα σε διάφορα πάρκα. Αρκετές από τις πληροφορίες αυτές είναι διαθέσιμες και στο σχετικό post του reddit.

Σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ο MYNAMEISHENDRIK αναφέρει πως ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί τον Φθινόπωρο του 2022 ή 2023, κάτι που παραμένει ακόμα άγνωστο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*