Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες εικασίες για το επόμενο Silent Hill

*
Νέες φήμες και εικασίες είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς η Konami ανανέωσε το εμπορικό σήμα του Silent Hill. Βεβαίως, το πιο πιθανό είναι πως η κίνηση αυτή δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, μιας και είναι συνήθης τακτική κάθε εταιρείας να ανανεώνει τα trademarks της. Από την άλλη, υπάρχει και ένα ενδιαφέρον στοιχείο στην ανανέωση, μια αναφορά σε headset εικονικής πραγματικότητας. Ίσως λοιπόν το επόμενο Silent Hill, αν υπάρξει ποτέ, υποστηρίζει τεχνολογίες VR.

Πριν μερικά χρόνια είχε ξεκινήσει η προσπάθεια για την ανάπτυξη του ένατου τίτλου της σειράς. Ο Norman Reedus θα είχε τον ρόλο του πρωταγωνιστή, ενώ ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Guillermo del Toro βρισκόταν επίσης στην ομάδα του project και συνεργαζόταν με τον Hideo Kojima.


Δυστυχώς, το project μπήκε στο ράφι το 2015, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία ενός demo, γνωστού ως P.T στο PlayStation Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*