Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες εκπτώσεις για το PlayStation 5 σε ευρωπαϊκές χώρες

*
Η Sony θα φέρει νέες εκπτώσεις στο PlayStation 5 σε ευρωπαϊκές χώρες, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, η τιμή του μοντέλου με blu-ray player, θα πέσει. Η κονσόλα θα λάβει €100 έκπτωση σε Ισπανία και Πορτογαλία, δηλαδή θα κοστίζει €449,99 μέσω PlayStation Direct και των καταστημάτων λιανικής.

Η προώθηση θα διαρκέσει απο 25 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου και στις δύο χώρες. Η κίνηση αυτή δημιουργεί ολοένα και περισσότερες φήμες πως η Sony αδειάζει το απόθεμά της προκειμένου να λανσάρει το νέο PlayStation 5 με αποσπόμενο disc drive φέτος, κάτι το οποίο έχει αναφερθεί εδώ και καιρό.


Η εταιρεία πρόσφατα έτρεξε μια άλλη καμπάνια, στην οποία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, η τιμή της κονσόλας έπεσε κατά €75. Σε νομικά έγγραφα που δημοσιεύθηκαν τον Ιούνιο στα πλαίσια της δίκης της Microsoft με το FTC για την εξαγορά της Activision Blizzard, αναφέρεται πως η Sony σκοπεύει να λανσάρει νέο PlayStation 5 μέσα στο 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*