Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες ενδείξεις για την επιστροφή του Sly Cooper στο PS5

*
O Sly Cooper είναι πολύ πιθανό να ετοιμάζεται να επιστρέψει, αυτή τη φορά στο PlayStation 5. Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταια κυκλοφορία με τον δημοφιλή ήρωα και τώρα έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι φήμες περί της επανόδου του στο προσκήνιο. Πρώτα απ' όλα φαίνεται ότι το website domain slycooper. ανανεώθηκε πρόσφατα, γεγονός που ίσως παραπέμπει σε προσεχή ανακοίνωση. Ως ιδιοκτήτρια εμφανίζεται η Sucker Punch Productions, που δημιούργησε τα πρώτα τρία παιχνίδια της σειράς. Έπειτα, σύμφωνα με τον χρήστη του Twitter AccountNGT, που υποστηρίζει ότι γνωρίζει λεπτομέρειες για τις μελλοντικές κυκλοφορίες της Sony, ένα νέο Sly Cooper και ένα νέο Infamous βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης.

Δεν αποκλείεται στο επερχόμενο State of Play να υπάρξουν σχετικές αποκαλύψεις.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*