Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για την κυκλοφορία των Assassin’s Creed Rift και Assassin’s Creed Infinity

*
H κυκλοφορία του Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok αποτελεί απλά ένα ακόμα λιθαράκι στην ιστορία της δημοφιλούς σειράς. Η Ubisoft έχει μεγάλα πλάνα για τα επόμενα χρόνια και σε αυτά περιλαμβάνεται το Assassin’s Creed Rift. Ξεκίνησε ως ένα ακόμα expansion για το Assassin’s Creed Valhalla, όμως το μέγεθός του είναι τέτοιο που θα γίνει τελικά διαθέσιμο ως ανεξάρτητη κυκλοφορία. Σύμφωνα με τον γνωστό insider, Tom Henderson το παιχνίδι θα τποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων εντός του 2023.

Ένα άλλο project της γαλλικής εταιρείας είναι το Assassin’s Creed Infinity, ένας τίτλος που θα λειτουργεί με τη λογική του live service και αναμένεται να αποτελεί το σημείο σύνδεσης όλων των μελλοντικών Assassin's Creed. Σύμφωνα με τον Henderson, η ανάπτυξή του βρίσκεται σε πρώιμη φάση και η είσοδός του στην αγορά δεν αναμένεται πριν το 2024.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*