Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για το Death Stranding 2

*
Νέες φήμες ότι το Death Stranding 2 βρίσκεται σε ανάπτυξη είδαν το φως της δημοσιότητας, με την πηγή να αναφέρει ότι προς το παρόν έχει την κωδική ονομασία "Ocean". Τα παραπάνω σύμφωνα με τον χρήστη του ResetEra, Dusk Golem. Τα σχόλια του Dusk Golem δημοσιεύτηκαν σε ένα thread στο ResetEra όπου τα μέλη του φόρουμ συζητούσαν μια πρόσφατη αναφορά ότι το Death Stranding 2 θα κυκλοφορούσε στο Stadia, το οποίο απομυθοποίησε το Dusk Golem.

"Το Death Stranding 2 βρίσκεται σε ανάπτυξη (και για να ξέρουν κάποιοι insiders ότι δεν λέω ανοησίες, η εσωτερική του κωδική ονομασία είναι Ocean)".


Επιπλέον, αναφέρει ότι η Kojima Productions έχει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο με τη Sony και το Death Stranding 2 προοριζόταν και προορίζεται για το PlayStation.

"Δεν πρόκειται να πω ούτε το παραμικρό για το παιχνίδι, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον, οπότε μην ρωτάτε ακόμα κι αν ο κόσμος αντιληφθεί αργότερα ότι λέω 100% την αλήθεια για την κωδική ονομασία και το συμβόλαιο. Αλλά οποιαδήποτε φήμη για ένα DS2 με οποιονδήποτε άλλο εκτός από τη Sony είναι βλακεία. Η συμφωνία με το Xbox δεν αφορούσε ποτέ το DS2, αυτή η φήμη είναι απλώς ψευδής, η Sony και η Kojima Productions έχουν ένα συμβόλαιο για πολλά παιχνίδια που λήγει μετά το DS2 και προς το παρόν συζητούν και οι δύο πλευρές αν θα συνεχίσουν τη σχέση τους ή αν θα την τερματίσουν μετά το DS2, και αυτή είναι η αλήθεια".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*