Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για το σκηνικό του επόμενου Assassin's Creed και αναφορές για Βαγδάτη

*
Νέα δημοσιεύματα τοποθετούν το σκηνικό του επόμενο Assassin's Creed στη Βαγδάτη. Η πληροφορία προέρχεται από τον γνωστό δημοσιογράφο του Bloomberg, Jason Schreier που απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον αν το νέο παιχνίδι της σειράς θα διαδραματίζεται της εποχή των Αζτέκων, με βάση σχετική φήμη που είχε κυκλοφορήσει.

"Το επόμενο AC game είναι το Rift, που τοποθετείται στη Βαγδάτη", έγραψε ο Schreier.


"Μετά από αυτό θα ακολουθήσει το AC Infinity, που θα περιλαμβάνει διαφορετικά παιχνίδια/ εμπειρίες/ τοποθεσίες ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να τα αποκαλέσετε, έχω ακούσει για τα δύο κύρια και κανένα δεν αφορά τους Αζτέκους".

Παρόλο που δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί, λέγεται ότι η Ubisoft θα λανσάρει ένα μικρότερου μεγέθους Assassin’s Creed είτε φέτος είτε το 2023. Υποστηρίζεται πως πρωταγωνιστής θα είναι ο Basim από το Assassin’s Creed Valhalla.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*