Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες ημερομηνίες κυκλοφορίας για το Baldur's Gate 3 σε PC και PS5

*
Το Baldur's Gate 3 θα κυκλοφορήσει για PC στης 3 Αυγούστου, ένα μήνα νωρίτερα σε σχέση με ό,τι γνωρίζαμε ως τώρα. Η αντίστοιχη για το PlayStation 5 αναμένεται στις 6 Σεπτεμβρίου, την ίδια ημέρα με το Starfield.

Μιλώντας σχετικά, το διευθυντικό στέλεχος της Larian Studios, Michael Douse, εξήγησε ότι ενώ η έκδοση για PC είναι έτοιμη, η έκδοση για το PS5 χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο και δεν έχει νόημα να καθυστερήσει η πρώτη απλώς και μόνο για να κυκλοφορήσει την ίδια στιγμή με τη δεύτερη.


"Ήμασταν πάντα ένα στούντιο που στοχεύει να κυκλοφορεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες πλατφόρμες, με σειρά ετοιμότητας", είπε ο Douse. "Έχουμε επίσης στόχο την υψηλότερη δυνατή ποιότητα σε κάθε πλατφόρμα που έχουμε κυκλοφορήσει παιχνίδια."

Ο Douse συνέχισε δηλώνοντας ότι το Badur's Gate 3 θα τρέχει στα "60fps στο PlayStation 5", με το ίδιο το παιχνίδι να διαθέτει πάνω από 170 ώρες cinematics. Αυτό, επεσήμανε ο Douse, είναι "πάνω από το διπλάσιο από το σύνολο του Game of Thrones και περισσότερο από το τριπλάσιο του διαλόγου και των τριών μυθιστορημάτων του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μαζί".

"Το να φτάσουμε σε ένα τεχνικό επίπεδο που ταιριάζει με τις σχεδιαστικές μας φιλοδοξίες ήταν η σωστή κίνηση, ενώ το να κρατάμε πίσω την έκδοση για PC όταν ξέραμε ότι ήταν έτοιμη, ένιωσα πως θα ήταν μια λάθος κίνηση σε μια περίοδο με τόσες κυκλοφορίες".

Κατά την κυκλοφορία του, το Baldur's Gate 3 θα προσφέρει επτά επιλέξιμους πρωταγωνιστές, 11 επιλέξιμες φυλές, 12 classes και 46 subclasses. Επιπλέον θα υπάρχουν 600 spells και ενέργειες, όπως τα upcasts.

Τέλος, μιλώντας στο IGN, ο creative director Swen Vincke αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο κυκλοφορίας του παιχνιδιού σε Xbox Series X και Xbox Series S. Το πρόβλημα βρίσκεται στην πολιτική της Microsoft, που θέλει τα παιχνίδια να κυκλοφορούν και στις δύο κονσόλες. Κι ενώ η μείωση του ρυθμού ανανέωσης ή του βαθμού λεπτομερειών μπορούν να γίνουν ανεκτές, δεν είναι δυνατό να αφαιρεθούν modes ή άλλα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, ενώ το split-screen co-op mode τρέχει τέλεια στο Xbox Series X, στο Xbox Series S δυσκολεύεται να φτάσει σε αποδεκτό ποιοτικά επίπεδο. 

Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε στις 7 Ιουλίου, όταν η Larian πραγματοποιήσει το Baldur's Gate 3 showcase με τίτλο "Panel from Hell".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*