Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες λεπτομέρειες για την ιστορία και το σύστημα μάχης του Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name (videos)

Η SEGA και η Ryu Ga Gotoku Studio αποκάλυψαν καινούργιες πληροφορίες για το επερχόμενο Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. Ο τίτλος διαδέχεται το Yakuza: Like a Dragon και θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam, Microsoft Store).

Ο Kazuma Kiryu σκηνοθετεί τον θάνατό του, προκειμένου να προστατέψει τους αγαπημένους του, όμως εξακολουθεί να αναλαμβάνει αποστολές ως μυστικός πράκτορας για την οργάνωση Daidoji Faction, η οποία κάποτε συνεργαζόταν με την κυβέρνηση. Η ύπαρξη του Kiryu διατηρείται ως επτασφράγιστο μυστικό εντός της οργάνωσης, έως ότου εμφανιστεί μια σκοτεινή φιγούρα που θα τον παρασύρει, ξανά, στην επιφάνεια.

Το σύστημα μάχης του τίτλου χωρίζεται σε δύο διαφορετικά στυλ: το Yakuza, που στηρίζεται στην ωμή βία και το Agent, που βασίζεται στην ταχύτητα και αποτελεί μια πολεμική τέχνη της Daidoji. Το τελευταίο χρησιμοποιεί gadgets για τη γρήγορη και αποτελεσματική αφόπλιση των εχθρών. Αμφότερα τα στυλ μπορούν να συνδυαστούν και να συντελέσουν ένα βαθύ και εντυπωσιακό σύστημα μάχης.


Δύο από τις περιοχές που θα υπάρχουν στον τίτλο είναι οι Sotenbori (Osaka) και Isezaki Ijincho (Yokohama), ενώ μερικοί από τους επιβεβαιωμένους χαρακτήρες που θα εμφανίζονται είναι οι Kosei Shishido, Yuki Tsuruno, Akame, Homare Nishitani III και Kihei Hanawa.

Το video που ακολουθεί, περιέχει ολόκληρη την παρουσίαση RGG Summit Summer 2023 της SEGA, στην οποία και αποκαλύφθηκαν οι νεότερες λεπτομέρειες του Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name.

Yakuza Style

(Από 19:08 έως 19:42)



Agent Style

(Από 20:35 έως 21:29)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*