Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες λεπτομέρειες για το κεφάλαιο Resident Evil του Dead by Daylight

*
H Behaviour Interactive ανακοίνωσε νέες λεπτομέρειες για το κεφάλαιο Resident Evil του Dead by Daylight, επιβεβαιώνοντας τις πρόσφατες διαρροές.

Ο τίτλος του θα είναι Project W, και θα περιλαμβάνει έναν νεό Killer, τον Wesker γεγονός που είναι εμπνευσμένο από την εμφάνισή του στο Resident Evil 5, συν τη Rebecca Chambers και την Ada Wong ως νέες Survivors. Λίγα έχουν γίνει γνωστά για το ποια θα είναι η συμπεριφορά του Wesker και το βέβαιο είναι ότι θα μολύνει τους άλλους παίκτες, κάτι που θα λειτουργεί διαφορετικά με τον Nemesis. Ο χάρτης του Racoon City Police Department θα ανανεωθεί και θα χωριστεί σε δύο μέρη, το East και το West Wings. Τέλος, η Lady Dimitrescu δεν θα βρίσκεται στην ομάδα των Killers, τουλάχιστον προς το παρόν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*