Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες ανακοίνωσε η Bungie για το Destiny 2 Lightfall (video)

Η Bungie δημοσίευσε το επίσημο ViDoc του Lightfall, στο οποίο παρουσιάζει σημαντικές πληροφορίες για την πλοκή και το περιεχόμενο που θα απολαύσουν οι fans του Destiny 2.

Στο νέο ViDoc του Destiny 2, η Bungie έδωσε μια εκτενέστερη ματιά στους χαρακτήρες της ιστορίας του Lightfall, με τον Emperor Calus να ηγείται την εισβολή στον πλανήτη Neomuna, με σκοπό να πραγματοποιήσει τα σχέδια του The Witness. Μαζί με τους εχθρούς των Guardians, η Bungie αποκάλυψε τους δύο Cloud Striders, που θα συμμαχήσουν στο πλευρό τους για να σταματήσουν την εισβολή του Calus και της αρμάδας του.

Σχετικά με το περιεχόμενο του expansion, το νέο subclass Strand έδωσε το “παρών” με την Bungie να αναλύει τα χαρακτήρα του subclass σε κάθε χαρακτήρα, καθώς και τις κοινές ικανότητες που έχουν μεταξύ τους, όπως το grappling hook. Με την χρήση του berserker, οι Titan θα χειριστούν μια melee super που συνδυάζει light και heavy attacks, ενώ μπορεί να ακινητοποιήσει αντίπαλους. Οι Hunter με την χρήση του Threadrunner, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα rope dart που τους επιτρέπει να καταστρέψουν τα πάντα στο πέρασμα τους. Τέλος, οι Warlocks με το Broodweaver εξαπολύουν τρία projectiles που μπορούν να καρφωθούν σε αντίπαλους και να εκραγούν ή αν χτυπήσουν το έδαφος μετατρέπονται σε μια σειρά από κύματα, καταστρέφοντας οποίον εχθρό είναι στο πεδίο.

Εκτός από την νέα ιστορία και το subclass, οι παίκτες θα επεκτείνουν το gear τους με ένα όπλα, πανοπλίες και exotic items, ενώ θα μπορούν να προσαρμόσουν με ευκολία το loadout και τα mods τους μέσα από τις νέες επιλογές που θα προσφέρει το ανανεωμένο UI.



Παράλληλα με την παρουσίαση του Lightfall, η Bungie αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με την σεζόν που θα λανσαριστεί παράλληλα με το νέο expansion, Season of Defiance. Στη νέα σεζόν του Destiny 2 οι Guardians θα αντιμετωπίσουν τις δυνάμεις του Calus που απειλούν την Last City και θα ελευθερώσουν όσους έχουν πιαστεί αιχμάλωτοι. Αρκετοί NPCs όπως ο Devrim Kay, η Petra Venj και ο Mithrax θα είναι στο πλευρό των Guardians. Σε κάθε σεζόν του Year 6, η Bungie θα κάνει διαθέσιμα τα Guardian Ranks, νέα νέο σύστημα ranking στο οποίο οι παίκτες θα ανταμείβονται για την ολοκλήρωση διάφορων challenges και θα λαμβάνουν εύσημα από άλλους παίκτες, σχετικά με την συνεισφορά τους στις δραστηριότητες.

Το Destiny 2 Lightfall θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου για κονσόλες και PC. Μέχρι την επίσημη κυκλοφορία οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν την Season of the Seraph, στην οποία έγινε διαθέσιμος ο επίλογος της σεζόν και του Year 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bungie

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Destiny 2
    • 16+ pegi 16+
      • 7.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (5)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.destinythegame.com/ FOLLOWERS 5 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*