Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για την πλατφόρμα Everywhere και το MindsEye του Leslie Benzies (trailer)

Η Build a Rocket Boy, το studio που ίδρυσε ο πρώην επικεφαλής του Grand Theft Auto, Leslie Benzies, αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο Everywhere και έναν ακόμα τίτλο AAA. Το Everywhere θα λανσαριστεί μέσα στο 2023 για PC και θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις για κονσόλες. Περιγράφεται ως μια νέα πλατφόρμα που προσφέρει ατελείωτες πιθανότητες και θα μπορείτε να υποδυθείτε όποιον θέλετε, διαμορφώνοντας το δικό σας μονοπάτι. Ακόμα, το studio ετοιμάζει ένα δεύτερο παιχνίδ, με τίτλο MindsEye και δεν θα ήταν υπερβολή αν ισχυριζόταν κάποιος ότι μοιάζει με τον κόσμο του Grand Theft Auto.

Το σκηνικό του τοποθετείται σε έναν κόσμο με φουτουριστικές επιχειρήσεις, θεωρίες συνωμοσίας και μοχθηρές νέες τεχνολογίες. Το MindsEye θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω του Everywhere και όχι ένα ανεξάρτητο παιχνίδι. Πάντως, η Build a Rocket Boy ξεκαθαρίζει ότι το MindsEye και το Everywhere είναι δύο ξεχωριστά προϊόντα.


Το παιχνίδι αποτελείται από ένα κεντρικό social hub που ονομάζεται Utropia, μαζί με μια σειρά από biomes που βρίσκονται γύρω του. Μέσα στο Utropia, οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διαφορετικές περιοχές, καθεμία από τις οποίες παρέχει διαφορετικές επιλογές παιχνιδιού και δημιουργίας.

Η Combat District επιτρέπει στους παίκτες να συμμετέχουν σε δράση που διαδραματίζεται από οπτική τρίτου προσώπου, ενώ η Racing District θα τους επιτρέπει να λαμβάνουν μέρος σε αγώνες εναντίον άλλων παικτών.

Χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη σουίτα δημιουργικών εργαλείων του παιχνιδιού, το ARC-adia, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους εμπειρίες Combat και Racing και να τις μοιραστούν στο διαδίκτυο, καθώς και να πάρουν μεμονωμένα στοιχεία – από μικρά αντικείμενα έως ολόκληρα επίπεδα – και να τα αποθηκεύσουν ως "stamps", τα οποία στη συνέχεια μπορεί να μεταφερθούν σε ένα Stamps Shop για να τα χρησιμοποιήσουν άλλοι παίκτες στα δικά τους παιχνίδια.

Τέλος, το Everywhere δεν θα έχει καμία σχέση με NFTs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*