Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το Assassin’s Creed Hexe: έρχεται το 2026, πιο γραμμικό από άλλα AC games!

*
Κάποιες πρώτες πληροφορίες για το Assassin’s Creed Hexe έκαναν ήδη την εμφάνισή τους μέσω διαρροής από insiders. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Insider Gaming δημοσίευσε ένα εκτενές άρθρο, όπου και παρουσιάζει κάποια στοιχεία που έχει ήδη συγκεντρώσει.  Ο τίτλος έχει ήδη παρουσιαστεί και θα ταξιδέψει τους παίκτες στον 16ο Αιώνα και στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και αυτή τη στιγμή είναι στα πρώτα στάδια ανάπτυξης.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026 και απ’ όσο φαίνεται θα είναι πιο γραμμικό από τα προηγούμενα Assassin’s Creed Games, αλλά με στοιχεία εξερεύνησης σε έναν ανοιχτό κόσμο. Ο τίτλος θα προσφέρει μία γυναίκα πρωταγωνίστρια, την Elsa, η οποία έχει υπερφυσικές δυνάμεις. Το Insider Gaming αναφέρει πως έχει στα χέρια του video (που δεν μπορεί να δημοσιευτεί) και δείχνει την Elsa να τρέχει καθώς την κυνηγούν Γερμανοί στρατιώτες της εποχής και η ίδια κάνει μαγικά για να κάνει μπει στο σώμα μιας γάτας που βρίσκεται τριγύρω.


Στη συνέχεια, ο παίκτης ελέγχει τη γάτα και ρίχνει ένα μπουκάλι που σπάει στο έδαφος και τραβάει την προσοχή των στρατιωτών. Το παιχνίδι θα έχει Fear System που έχει εμπνευστεί από το Assassin’s Creed Syndicate Jack the Ripper DLC.



Μπορείτε να δείτε ένα σχετικό video από το Insider Gaming στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*