Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το Live Service Hub του Assassin’s Creed Infinity

*
Η ιστοσελίδα Insider Gaming δημοσιεύει νέες πληροφορίες για το Assassin’s Creed Infinity, ένα project της Ubisoft για το οποίο ως τώρα έχουμε ελάχιστη πληροφόρηση. Ουσιαστικά θα έχει τον ρόλο του κεντρικού hub για όλο το franchise και μέσω αυτού θα είναι δυνατή η έναρξη παιχνιδιών όπως το Red, το Hexe και το Invictus. Ο αρθρογράφος αναφέρει πως είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει πλάνα από μια παρουσάση, όπου μέσω του Infinity hub το Assassin’s Creed Red ξεκινούσε μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ακριβώς από το σημείο που είχε σταματήσει ο παίκτης δίχως να απαιτείται πλήρες restart του παιχνιδιού λόγω της μεταφοράς στο hub.

To Infinity αναμένεται να λανσαριστεί την ίδια ημέρα με το Assassin's Creed Red και θα αποτελεί το επίκεντρο του οράματος της Ubisoft για το επιχειρηματικό μοντέλο live service.


To "The Exchange" θα είναι το item shop, από το οποίοι οι παίκτες θα ψωνίζουν in-game cosmetics, που θα ανανεώνονται σε τακτική βάση, για τους δύο πρωταγωνιστές, Naoe και Yasuke. Ακόμα, το Infinity θα περιλαμβανει μια λειτουργία "Synchronisation", που θα προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να έχουν πρόσβαση σε "Projects" για κάθε πρωταγωνιστή. Τα "Projects" είναι ουσιαστικά mini "battle passes" που κρύβουν κομμάτια της ιστορίας και ανταμείβουν τους παίκτες με cosmetics. Η τροφοδοσία του Infinity με "Projects" θα είναι τακτική και θα επικεντρώνεται σε DLCs και νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών, ως ένα μέσο να παραμένει ζωντανό το ενδιαφέρον σε περιόδους που δεν υπάρχει νέο περιεχόμενο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*