Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες προτάσεις από τη Microsoft για να κάμψει την άρνηση της CMA

*
Η Microsoft υπέβαλε ένα έγγραφο που περιέχει νέες προτάσεις για να κάμψει τη στάση της ρυθμιστικής αρχής ανταγωνισμού και αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου, που αντιτίθεται στην εξαγορά της Activision Blizzard, ύψους $68,7 δισ. και την προτρέπει να ξεμπλοκάρει τη συγχώνευση. Η απόφαση που έλαβε η CMA τον περασμένο Απρίλιο ήταν αρνητική και επικαλείται ανησυχίες για την τρέχουσα και δυνητικά μελλοντική κυριαρχία της Microsoft στο cloud gaming.

Παρά τα προβλήματα, η Microsoft συνέχισε να υπογράφει συμφωνίες με άλλες εταιρείες και κέρδισε τη νομική μάχη με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Η.Π.Α. γεγονός που άφησε κατά κάποιον τρόπο απομονωμένη τη CMA.


H Microsoft έκανε αναφορά στη δεκαετή συμφωνία της με την πλατφόρμα cloud gaming Nware, που υπογράφτηκε λίγες μέρες μετά την απόφαση της CMA. Η Microsoft τονίζει ότι η CMA δεν ήταν σε θέση να λάβει υπόψη τις συμφωνίες με την Nware, την Nvidia, τη Boosteroid και την Ubitus, τις οποίες είδε με θετικό μάτι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στα μέσα Ιουλίου έπεσαν και οι υπόγραφές ανάμεσα στη Microsoft και τη Sony για τη δεκαετή παραμονή του Call of Duty στο PlayStation.

Τα παραπάνω επιχειρήματα, σύμφωνα με τη Microsoft, είναι απόδειξη ότι η CMA υποσκάπτει τη συμφωνία με την Activision Blizzard. Τώρα η βρετανική αρχή πρέπει να ανακοινώσει την τελική της απόφαση μέχρι τις 29 Αυγούστου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*