Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες θεωρίες για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

*
Πρόσφατα ανακοινώθηκε η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 και το ένα και μοναδικό πλάνο από το παιχνίδι που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του video της ανακοίνωσης, έχει γίνει αφορμή για νέες φήμες.

BOTW_2_broken_sword


sacred_flame

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο της τελευταίες ημέρες, η Zelda θα έχει περισσότερο πνευματική, παρά φυσική παρουσία στο παιχνίδι και κατά κάποιον τρόπο θα συνδέεται με το Master Sword. Αυτό προκύπτει από μία λάμψη χρυσού χρώματος η οποία είναι ίδια με την αύρα που περιβάλει την πριγκίπισσα κατά τη διάρκεια της τελικής μάχης της με τον Calamity Ganon στο πρώτο παιχνίδι. Οι θεωρείες για το Master Sword δεν σταματάνε εδώ. Πιθανολογείτει ότι η Fi από το Skyward Sword θα συντροφεύσει τον Link σε μια ακόμα περιπέτεια. Η θεωρία προκύπτει από τη μπλε λάμψη που προέρχεται από το Master Sword στο πλάνο. Ακόμα λέγεται ότι ένα μεγάλο μέρος του σεναρίου του sequel θα περιστρέφεται γύρω από την επιδόρθωση του θρυλικού σπαθιού. Ρόλο κλειδί στην όλη διαδικασία θα έχει η Zelda.

BOTW2_corrupt_hand

BOTW2_Ganon_hand

Περνώντας στον Link, η κατάσταση του χεριού του δείχνει ότι πιθανότατα ο Ganon προσπάθησε να διεσδύσει στο σώμα του πρωταγωνιστή, όμως δεν τα κατάφερε, χάρη στο μυστηριώδες πράσινο χέρι που απέτρεψε την μεταμορφωση. Ακόμα, είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μία ματιά στις χειροπέδες που υπάρχουν στο μολυσμένο χέρι του Link, που υποτίθεται ότι κρατάνε μακριά την κατάρα του Ganon, μέχρι να διορθωθεί το Master Sword και η ήρωας να δώσει μια ακόμα μάχη ενάντια στον σκοτεινό άρχοντα.

Link_hand_symbol_BOTW2

BOTW_2_stasis

BOTW_2_tunic_close_up

Κάτι άλλο που εμφανίζεται για πρώτη φορά, είναι ένα σύβολο στο πίσω μέρος του χεριού του Link, που σίγουρα δεν έχει σχέση με το Triforce, αλλά πιθανότητα συνδέεται με την εξαφανισμένη φυλή των Zonai. Τέλος, υπάρχουν και άλλα σύμβολα, που ταιριάζουν με αυτά που βρίσκονται στον τάφο κάτω από το Hyrule Castle στο trailer της αποκάλυψης του παιχνιδιού, κάτι που μπορεί να παραπέμπει σε σύνδεση του μέρους αυτού με τον τόπο που αναπαύεται ο Ganon.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*