Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Neil Druckmann: Η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει επανάσταση στη δημιουργία περιεχομένου

*
Ο Neil Druckmann, μεταξύ άλλων, director του The Last of Us πιστεύει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει επανάσταση στη δημιουργία περιεχομένου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ρωτήθηκε για το πως οραματίζεται τη σύνδεση μεταξύ της αφήγησης και της τεχνολογίας τα επόμενα δέκα χρόνια, απαντώντας ότι οι άνθρωποι δίχως τεχνικό υπόβαθρο θα μπορέσουν να κάνουν πραγματικότητα τις ιδέες που εχει στο κεφάλι τους.

"Βλέπουμε αυτό το συναρπαστικό πάντρεμα τεχνολογίας αιχμής με παραδοσιακή αφήγηση που μας ωθεί σε ένα μέλλον όπου η αυξημένη πιστότητα δεν θα συνίσταται μόνο στην επίτευξη ρεαλισμού, αλλά στη διεύρυνση του φάσματος από εξαιρετικά στυλιζαρισμένα γραφικά σε εξαιρετικά ρεαλιστικά", είπε.


"Αυτή η διεύρυνση των δυνατοτήτων τροφοδοτείται από όλο και πιο προσιτά εργαλεία που επιτρέπουν ακόμη και σε ανθρώπους που δεν ανήκουν στον τεχνικό χώρο να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν κόσμους και αφηγήσεις ανάλογα με όσα αγαπάνε".

Ως παράδειγμα για τα παραπάνω ο Druckmann ανέφερε την τεχνητή νοημοσύνη, υποστηρίζοντας ότι ενώ έχει τα προβλήματά της που πρέπει να επιλυθούν, η ίδια η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επεκτείνει ό,τι χρησιμοποιείται στην ανάπτυξη παιχνιδιών.

"Η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει πραγματικά την επανάσταση στον τρόπο δημιουργίας περιεχομένου, αν και κουβαλάει ορισμένα ηθικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε", εξήγησε.

"Με τεχνολογίες όπως το AI και το motion capture, μειώνουμε τόσο το κόστος όσο και τα τεχνικά εμπόδια, ανοίγοντας την πόρτα για να ολοκληρώσουμε πιο συναρπαστικά projects και να ξεπεράσουμε τα όρια της αφήγησης στα παιχνίδια.

"Αυτή η εξέλιξη δίνει πραγματικά τη δυνατότητα στους δημιουργούς να ζωντανέψουν τα οράματά τους χωρίς τα παραδοσιακά εμπόδια". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*