Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Neil Druckmann: "Το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog ίσως επανακαθορίσει τις αντιλήψεις που κυριαρχούν στο gaming"

*
Ο Neil Druckmann, director του Uncharted 4 και του The Last of Us δηλώνει ότι ο επόμενος τίτλος της Naughty Dog ίσως "επανακαθορίσει τις αντιλήψεις που κυριαρχούν στον χώρο του gaming".

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, ρωτήθηκε σχετικά με το προσωπικό του όραμα για το μέλλον.


"Ήμουν τυχερός να δουλέψω σε πολλά ονειρεμένα projects και αυτή τη στιγμή είμαι ενθουσιασμένος με ένα νέο, το οποίο είναι ίσως το πιο συναρπαστικό μέχρι τώρα", είπε.

"Υπάρχει μια αυξανόμενη εκτίμηση για το gaming που ξεπερνά όλες τις ηλικιακές ομάδες, σε αντίθεση με όταν μεγάλωνα. Αυτή η στροφή τονίζεται από το εγχείρημά μας στην τηλεόραση με το The Last of Us, το οποίο ήλπιζα ότι θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ παικτών και μη".

"Η επιτυχία της σειράς έχει δώσει έμφαση στο gaming, απεικονίζοντας τις πλούσιες, καθηλωτικές εμπειρίες που προσφέρει. Αυτή η οπτική με ενθουσιάζει όχι μόνο για το τρέχον project μας αλλά και για τις ευρύτερες δυνατότητες του gaming να συγκεντρώσει ένα παγκόσμιο κοινό".

"Ανυπομονώ να δω τι απήχηση θα έχει αυτό το νέο παιχνίδι, ειδικά μετά την επιτυχία του The Last of Us, καθώς θα μπορούσε να επαναπροσδιορίσει τις κυρίαρχες αντιλήψεις για το gaming".

Επίσης, αναφέρθηκε στην επιθυμία του να δοκιμάζει νέα πράγματα.

"Πρέπει να ρισκάρεις για να βρίσκεις νέες ιδέες που έχουν απήχηση στο κοινό και παρόλο που το Uncharted είχε τεράστια επιτυχία, ήταν σημαντικό για το studio μας να καινοτομήσει ξανά με ένα νέο franchise όπως το The Last of Us", πρόσθεσε.

"Πολλές εταιρείες θα επέμεναν σε κερδοφόρα franchises, αλλά η κουλτούρα και η φιλοσοφία της SIE μας δίνουν τη δυνατότητα να κυνηγήσουμε νέες ιδέες. Η τέχνη απαιτεί ρίσκο. Δεν μπορείτε να σχεδιάσετε τέλεια και να προβλέψετε πόσο επιτυχημένο θα είναι κάτι. Είμαι απίστευτα ευγνώμων που η SIE μας εμπιστεύεται να αξιοποιήσουμε τις προηγούμενες επιτυχίες μας για να εξερευνήσουμε ολοκαίνουργιες δημιουργικές οδούς". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*