Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Neko Odyssey: Adventure game που καλεί τους παίκτες να φωτογραφίσουν γάτες (trailer)

Η Flyhigh Works ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Neko Odyssey, ενός καινούργιου adventure game με pixel art και με μοναδική αποστολή τη φωτογράφιση γατιών. Ο τίτλος αναπτύσσεται από τη Secret Character του strategy RPG Banchou Tactics και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για PC (Steam).

Το στυλ του Neko Odyssey θυμίζει παραδοσιακό ιαπωνικό animation. Οι παίκτες θα πρέπει να αναζητήσουν γάτες σε διάφορα 3D settings, να τις φωτογραφίσουν και να τις δημοσιεύσουν στα social media (του τίτλου). Κάθε φωτογραφία θα κερδίζει likes και, καθώς τα likes γίνονται όλο και περισσότερα, ο χαρακτήρας του παίκτη θα γίνεται πιο γνωστός. Καθώς οι ακόλουθοί του στα social media αυξάνονται, θα προκύπτουν και περισσότερα tips σχετικά με καλές τοποθεσίες για φωτογράφιση γατιών.


Πέρα από το κομμάτι της φωτογραφίας, το Neko Odyssey κρύβει τη δική του ιστορία, την οποία παρουσιάζει στον παίκτη μέσα από πληροφορίες που συνοδεύουν τις εικόνες που απαθανατίζει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*