Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο AI mod tool της Nvidia αναβαθμιζει κλασσικά games (video)

Νέα πνοή θα φέρει η Nvidia στα κλασσικά games, καθώς η εταιρεία παρουσίασε το RTX Remix, το νέο της AI mod tool που θα προσθέτει την δυνατότητα του ray traycing, ενώ παράλληλα θα αναβαθμίζει τους τίτλους στο τεχνικό τους τομέα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η Nvidia κυκλοφόρησε ένα video για το RTX Remix, που παρουσιάζει τις δυνατότητες του στο The Elder Scrolls 3: Morrowind. Όπως παρουσιάζεται μέσα στο video το RTX Remix προσθέτει ray traycing στον υπάρχον φωτισμό του παιχνιδιού, ενώ κάνει upscaling τα textures των αντικειμένων στο περιβάλλον, δημιουργώντας μια πιο μοντέρνα αίσθηση.

Όπως αναφέρει η Nvidia, το RTX Remix ενδεχομένως να έχει κάποιες αστοχίες, ωστόσο δεν θα αποτελεί εμπόδιο, καθώς το εργαλείο θα είναι ανοιχτό προς του modders. Οι modders θα έχουν την ικανότητα να βελτιώσουν τα γραφικά, ενώ παράλληλα θα υπάρχει άμεση συνεργασία με το Maya ώστε να δημιουργήσουν εκ νέου αντικείμενα και να τα εισάγουν στο παιχνίδι. Το RTX Remix θα είναι συμβατό με παιχνίδια που υποστηρίζονται από τα DirectX 8 και DirectX 9.

Για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν την εμπειρία αυτή, η Nvidia αναφέρει πως δεν είναι αναγκαία η απόκτηση μιας κάρτας γραφικών RTX, καθώς αυτή θα είναι αναγκαία μόνο για τη δημιουργία των mods.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*