Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο απίστευτο ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών στο Steam

*
Η δημοφιλία του Steam έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και η δημοφιλής πλατφόρμα των PC gamers «έγραψε» νέο ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, το SteamDB κατέγραψε 34.5 εκατομμύρια παίκτες να είναι ταυτόχρονα online, θέτοντας ένα νέο ρεκόρ που… έκατσε στον αριθμό 34.649.583! Από αυτούς, τα 11.146.564 έπαιζαν κάποιο game και δεν ήταν απλά online.

Το αμέσως προηγούμενο ρεκόρ ήταν 34.2 εκατομμύρια παίκτες. Η πλατφόρμα γνωρίζει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια και ειδικά στους μήνες των lockdowns, οι servers της… υπέφεραν. Σύμφωνα με το SteamDB, το Counter-Strike 2 ήταν το πιο δημοφιλές game την ώρα του ρεκόρ με 1.4 εκατ. παίκτες το τελευταίο 24ωρο, ενώ ακολουθούσαν τα DOTA 2, PUBG, Apex Legends και Helldivers 2.


Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η επιτυχία των Naraka: Bladepoint, Palworld και Last Epoch που «έγραψαν» περί τους 200 χιλιάδες παίκτες το τελευταίο 24ωρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*