Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο δεκάλεπτο gameplay video για το Star Ocean: The Divine Force

Το Famitsu μοιράστηκε ένα video στο οποίο δείχνει δέκα λεπτά νέου gameplay για το επερχόμενο Star Ocean: The Divine Force. Ο τίτλος είναι νέα προσθήκη στο γνωστό franchise του Star Ocean και θα λανσαριστεί στις 27 Οκτωβρίου 2022 σε PC, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One.

Το νέο Star Ocean, το οποίο ανέπτυξε η tri-Ace, μεταφέρει τους παίκτες σε έναν μεγάλο κόσμο sci-fi fantasy γεμάτο έντονες και γρήγορες μάχης, εξερεύνηση και νέα ιστορία. Οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν τον κόσμο σε όλα τα επίπεδα, καθώς έχουν τη δυνατότητα να πετάνε. Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε πως ο χάρτης είναι ο μεγαλύτερος που έχει γίνει σε τίτλο Star Ocean, ενώ ενίσχυσε και το σύστημα μάχης του τίτλου.


Απολαύστε το trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*