Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο επεισόδιο HideoTube μετά από επτά χρόνια με πληροφορίες για το Death Stranding 2: On the Beach και πολλά άλλα (video)

Η Kojima Productions δημοσίευσε ένα ειδικό επεισόδιο του "HideoTube", με λεπτομερείς πληροφορίες για τον δημιουργό video games Hideo Kojima και το τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στο studio. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω ή να το αναζητήσετε στο κανάνι της Kojima Productions στο YouTube.

Το video παρέχει επιπλέον πληροφορίες για το Death Stranding 2: On the Beach, το OD, το Physint, το ντοκιμαντέρ Hideo Kojima: Connecting Worlds και την επερχόμενη ταινία Death Stranding για την παραγωγή της οποίας υπάρχει συνεργασία με την A24. Εκτός από τον Hideo Kojima, εμφανίζονται ως special guests, οι Risa Unai και Kenjiro Tsuda.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*