Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο gameplay video για το Unholy

H IGN μοιράστηκε ένα video στο οποίο παρουσιάζονται τα πρώτα 16 λεπτά του επερχόμενου first-person horror Unholy. Ο τίτλος τρέχει σε Unreal Engine 4 και η ομάδα ανάπτυξης στελεχώνεται από πρώην προγραμματιστές των Painkiller, Bulletstorm και Gears of War.

To Unholy λαμβάνει χώρα σε έναν ερημωμένο πλανήτη όπου οι τελευταίοι επιζώντες του ανθρώπινου είδους ζουν στη Last City. Τα περιβάλλοντα είναι ξεχωριστά και αρκετά σκοτεινά. Ο τίτλος υπόσχεται να προσφέρει διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης στο κάθε εμπόδιο που θα συναντήσει ο παίκτης. Στο Unholy θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέσσερα διαφορετικά συναισθήματα, θυμό, φόβο, λύπη και επιθυμία για να αλληλεπιδράσετε με το περιβάλλον. Μπορείτε να καταστρέψετε εμπόδια, να ενεργοποιήσετε μηχανισμούς, να υπερφορτώσετε κυκλώματα και να φωτίσετε τον δρόμο σας. Σχετικά με τους αντιπάλους σας, μπορείτε να τους μπερδέψετε, να τους ξεγελάσετε για να αλλάξουν δρόμο ή να τους χτυπήσετε.


Η Duality Games είχε ως αρχικό στόχο να λανσάρει τον τίτλο το 2019, αλλά πιθανότατα λόγω COVID-19, τα σχέδια της πήγαν πίσω. Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση, το Unholy θα κυκλοφορήσει το 2023.

Απολαύστε το video που ακολουθεί:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*