Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο κενό ασφαλείας στο Grand Theft Auto Online για PC

*
Η τελευταία “τρύπα” που βρέθηκε στο σύστημα ασφάλειας του Grand Theft Auto Online σε PC, κρούει το καμπανάκι του κινδύνου για όλους τους χρήστες στην ίδια πλατφόρμα. Πρόσφατα υπήρξε αυξημένος αριθμός αναφορών απο παίκτες οι οποίοι αδυνατούσαν να εισέλθουν στον λογαριασμό τους, ή τον βρήκαν κατεστραμμένο λόγω ενεργειών που έγιναν απο cheaters.

Τις νέες ευπάθειες των συστημάτων της Rockstar εντόπισε ο χρήστης Tez2, ο οποίος αποκάλυψε πως οι παίκτες πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιούν έναν συγκεκριμένο κανόνα στο firewall τους όταν είναι συνδεδεμένοι στο παιχνίδι. O χρήστης προτείνει το “Guardian” του Speyedr. Δείτε το σχετικό Tweet για λεπτομέρειες: (Tweet Embed)


Στο Reddit, η κοινότητα του GTA Online έχει καρφιτσώσει ένα post στο οποίο οι παίκτες μπορούν να βρουν τις απαραίτητες πληροφορίες για να αναφέρουν την παραβίαση μαζικά στην Rockstar.

Το post στο Reddit αναφέρει πως δεν είναι καθόλου ασφαλές να παιχτεί το παιχνίδι σε PC αυτή την στιγμή, καθώς ανακαλύφθηκε μια πολύ επικίνδυνη ευπάθεια. Μάλιστα αναφέρεται πως είναι εξίσου επικίνδυνο να παιχτεί online μονο με πρόσκληση προς χρήστες εμπιστοσύνης. Ακόμη και το single player story μπορεί να είναι επικίνδυνο στην παρούσα φάση.

Πολλοί παίκτες προτείνουν την συνολική αποφυγή λογαριασμών Rockstar, ακόμη και αν παίζετε Red Dead Redemption 2, απλά για να παραμείνετε ασφαλείς μέχρι να επιλυθεί η κρίση.

Αν είστε στους παθόντες, ο Tez2 προτείνει ένα προσωρινό fix. Μπορείτε να σβήσετε τον φάκελο “Rockstar Games” από τον φάκελο My Documents (Τα Εγγραφά μου) και να εκκινήσετε το παιχνίδι προκειμένου να ξαναδημιουργηθούν αυτόματα.

Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Rockstar.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*